Vraag bij ons uw tijdelijke badkamer of pop-up badkamer aan

Bij Ecorentech kunt u terecht voor het huren van een tijdelijke badkamer in Hasselt en omgeving. Wij hebben een container speciaal ingericht om dienst te doen als pop-up badkamer. Deze mobiele container is een tijdelijke, vervangende badkamer en kan worden ingezet tijdens verbouwingswerken voor iedereen.

Laat u door Ecorentech uw badkamer renoveren of gaat u zelf aan de slag om het sanitair te vernieuwen? Dan is het aanvragen van een tijdelijke badkamer of pop-up badkamer tijdens de werken mogelijk. De container kunt u dan op uw oprit of in uw tuin plaatsen. Zo hoeft u niet meer bij de buren te gaan aankloppen om naar het toilet te gaan of u te wassen. Tevens zijn alle voorzieningen aanwezig om een wasmachine en droogkast te installeren en eventueel zelfs een klein keukentje. De pop-up is zeer geschikt voor grotere renovatiewerken van uw woning. Hiervoor is geen verhuis noodzakelijk. Contacteer ons zeker geheel vrijblijvend voor de prijsgegevens.

De container is voorzien van alle gemakken zoals douche, toilet en wastafel.
Voor meer info of prijzen kunt u ons steeds contacteren.

Overige diensten

Loodgieter Ecorentech is specialist in sanitair en verwarming. Ook voor een totale renovatie van uw badkamer kunt u op ons beroep doen.
Twijfel niet ons te contacteren. Bij ons krijgt u ook steeds een gratis offerte.

Back to Top